Erhvervsvask - Afhentning & Levering i København og omegn

Hos Adam Vask foretager vi også erhvervsvask i hele København, og vi afhenter og leverer til og med i yderområder som Roskilde, Værløse, Helsingør og Ishøj.

Foruden at foretage erhvervsvask og vask af arbejdstøj, kan vi også hjælpe til med at købe arbejdsbeklædning og logomåtter i god kvalitet og til fornuftige priser.

Hvad vasker vi under erhvervsvask?

Vi vasker alt, hvad der nu engang kan vaskes. Vi har med vores mange års erfaring, udført vask af arbejdstøj for en lang række forskellige firmaer. 

Når vi foretager erhvervsvask, er det ofte forskellige former for arbejdstøj, linned som håndklæder, viskestykker, forklæder, måtter og lignende, som vores kunder ønsker vasket, men vi kan hjælpe dig med hvad som helst.

​Vi udlejer og vasker også linned og måtter til en bred skare af kunder. Vi udlejer og vasker for eksempel for advokatfirmaer, caféer, autoværksteder, skoler, institutioner, læger, tandlæger og mange andre institutioner og firmaer. Har jeres firma eget tøj, linned og måtter, som i ønsker vasket, så gør vi naturligvis også det.

Hvordan vasker vi?

Præcis som med privatvask sørger vi altid for at foretage vores erhvervsvask med svanemærkede vaskemidler.

Tilmelding til erhvervsvask

For mere information eller for at tilmelde dig vores erhvervsvask bedes du kontakte os på telefon 44 53 44 40.

Vi afhenter og leverer altid vores ordre på en bestemt dag og til den aftalte tid, og hos Adam Vask har vi ingen bindende opsigelsesperiode, så du kan altid afmelde vores service, hvis du ønsker det.

Tilmeld vaskeservice​

Ønsker du at blive tilmeldt vores vaskeservice, så udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Jeg er: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt