Privatvask - Vask af tøj & sengelinned

​Vores største ekspertise er inden for privatvask, hvor vi siden 1989 har vasket for borgere, der er visiteret til vaskeordning i kommunerne i København.

Vi har med vores mange års erfaring opnået en meget stor viden om privatvask, hvilket sikrer dig en service og kvalitet på højeste niveau.

Vask af sengetøj

Adam Vask vasker alle former for privat tøj og linned. Foruden almindeligt tøj og linned vasker vi også sengetøj, dyner, puder, måtter, gardiner og lignende, og vi kan mere eller mindre hjælpe dig med at vaske alt, der nu engang kan vaskes.

Hos Adam Vask udlejer vi også duge og servietter, så hvis du for eksempel skal hold en stor fest, kan vi være behjælpelige og sørge for flotte og matchende duge og servietter.

Vi bruger svanemærket vaskemidler

Vi foretager altid alt inden for privatvask med svanemærker vaskemidler og uden skyllemidler, så vi undgår allergi, og så vi skåner miljøet.

Vi sorterer desuden altid alt vores tøj, så der ikke er nogen mærkning af tøjet.

Vi afhenter og leverer altid på en bestemt dag efter dit ønske, og vi sørger altid for at overholde vores tidsrammer, så vi opnår en høj kundetilfredshed. Vi gør desuden alt vores arbejde til konkurrencedygtige priser.

Mere information om privatvask

Kontakt os venligst på telefon 44 53 44 40, for mere information eller for at tilmelde dig vores privatvask.

Vi udfører også vask for erhvervslivet og ved at tilmelde dig vores erhvervsvask, så kan du få hentet dit beskidte arbejdstøj og få det leveret rent og pænt igen. Vi kører i hele Storkøbenhavn.

Læs mere om vores erhvervsvask.

Tilmeld vaskeservice​

Ønsker du at blive tilmeldt vores vaskeservice, så udfyld formularen herunder, så hører du fra os hurtigst muligt.​

 
 
 
 
Jeg er: *

 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt