Om Adam Vask ApS

Adam Vask er et mindre industrivaskeri, som har til huse i Rødovre Kommune.

Adam Vask er et ApS selskab og har eksisteret siden 1984.


Adam Vask har specialiseret sig i vask af privat tøj men har også mange kunder som lejer linned og måtter af os. Disse kunder udgør en meget bred skare som for eksempel advokatfirmaer, caféer, autoværksteder, skoler, institutioner, læger, tandlæger og derudover servicerer vi ca. 35 forskellige rengøringsfirmaer med linned til deres kunder.

Vores kunder ligger hovedsageligt i Stor København men vi kommer til yder områder som Roskilde, Værløse, Helsingør og Ishøj.

Vask af privat tøj kan udgøre mange forskellige former for vask, som for eksempel personligt tøj, arbejdstøj, senge linned, håndklæder, måtter, gardiner, dyner og puder – ja alt som kan vaskes.

Adam Vasks produktsortiment i udlejning og vask er; håndklæder, viskestykker, forstykker, forklæder, duge, håndklædeautomater, håndklæderuller og måtter som vi har i mange størrelse og farver.

Derudover kan vi være behjælpelige med køb af arbejdsbeklædning og køb af logomåtter.

Adam Vask anvender Svanemærket vaskemidler, og bliver miljø godkendt hvert år af Rødovre Kommune, og derudover bliver vi kvalitets- og miljøkontrolleret af Teknologisk Institut hvert år, da Adam Vask er medlem af Vaskeribranche Foreningen.