Adam Vask er midlertidigt lukket grundet brand.

Opdatering vedr. genåbning følger.​

Måtteservice København - Leje af måtter eller Design din egen logomåtte

​Hos Adam Vask udfører vi måtteservice, herunder udlejning og vask af måtter. Vi kan hjælpe med at designe din helt egen logomåtte, eller med at vaske dine nuværende måtter.

Vores udvalg ved leje af måtter

Vi har et bredt udvalg af forskellige måtter, som fås i forskellige størrelser og farver. Når du lejer måtter hos os får du altid en måtte af god kvalitet, high twist nylon og med gummibelægning på bagsiden, så måtten er skridsikker og ligger fast.

Udover udlejning af måtter, kan vi også hjælpe med at designe din egen logomåtte, som altid bliver af god kvalitet og til en fornuftig pris.

Hvis du er interesseret i en ergonomisk måtte, kan vi også være behjælpelige med at købe denne.

Kvalitetsvask ved måtteservice

Vi sørger for at foretage en kvalitetsvask af alle dine måtter, hvor vi ligesom med alt tøj og linned kun anvender de bedste materialer.

​Uanset om du ønsker at leje dine måtter hos Adam Vask, eller du ønsker at købe, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos Adam Vask udfører vi måtteservice, så du selv kan vælge, hvor ofte måtterne skal vaskes. Der er nemlig ofte et højere behov for vask af måtter om vinteren, så hos os kan du justere antallet efter behov. 

Vores måtteservice har desuden ingen bindingsperiode, så du vælger helt selv, hvor mange gange du vil vaske hos os, og skulle du have lyst til at have en pause eller stoppe fuldstændigt, er det bare at sige det til os.

Vi afhenter og leverer til hele København samt til yderområder som Roskilde, Værløse, Helsingør og Ishøj.

Kontakt os for måtteservice eller udlejning af måtter

For mere information om vores måtteservice eller ønsker du at leje måtter, så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 44 53 44 40.