Adam Vask er midlertidigt lukket grundet brand.

Opdatering vedr. genåbning følger.​

Visiteret borger

Adam Vask har vasket for borgere igennem kommunerne siden 1989, og har derved opnået en meget stor viden om vask af privat tøj.

Vi er et miljø venligt vaskeri, og alt vaskes i Svanemærket vaskemidler og uden skyllemiddel for at undgå allergi, og for at tage størst muligt hensyn til miljøet.

​Er du visiteret igennem kommunen til vaskeordning foregår det således:

Opstart

Du modtager en vaskesæk og et brev hvori der står, hvornår vi kommer og afhenter og bringer dit vasketøj fremover, samt information om hvornår du kan kontakte os på telefonen eller email.


Afhentning /levering

Vi kommer samme ugedag og afhenter dit vasketøj, med det ønskede interval (uge, 14 dags eller måned), og dit tøj bliver altid returneret ugen efter samme ugedag.

Sortering, vask og efterbehandling

Alt som tåler at blive vasket og tørret i tumbler kan du sende med til vask, vi sorterer vasketøjet for dig, så det skal du ikke bekymre dig om.

​Dit tøj får ingen ubehagelige mærker eller chip, da alt vaskes i vaskenet.

Når tøjet er vasket og tørret lægger vi det pænt sammen, viskestykker samt sengelinned bliver rullet. Dit rene tøjet bliver lagt i en plastic pose for at holde på det, og derefter i en vaskesæk mærket med dit navn og adresse.

Vi returnerer tøjet ugen efter på den aftalte dag, og tøjet er lige til at lægge på plads.

Rensetøj

Har du rensetøj,som vi skal være behjælpelig med at få renset, lægger du det i en plastpose med en seddel i om at det skal renses, og derefter ned i vaskesækken, så sender vi det til rens og returnerer det til dig. Du skal selv betale for rensningen ved modtagelsen, da det ikke går med ind under visiteringen fra kommunen.